طرح توجيهي بسته بندي عسل به ظرفيت ۲۴۰ تن در سال


نام محصول: طرح توجيهي بسته بندي عسل به ظرفيت ۲۴۰ تن در سال تعداد صفحات: ۱۷ صفحه فرمت فایل: PDF حجم فایل زیپ:۷۰ کیلوبایت —————————————————— گزیده ای از محصول: ارتباط رنگ عسل با مزه آن :عسل با رنگ روشن مزه ملايمتري دارد ورنگهاي تيره مزه قوي و سنگين تري دارند ولي استثنائات زياد است مثلا عسل لاله درختي با رنگ روشن مزه اش سنگين است.مزه عسل :عسلهايي كه منبع گل آنها يك گل باشد مزه بسيار متغيري دارند و عسلهايي كه فروكتوز آنها زياد باشد بسيار شيرينند.به اين ترتيب گاهي چند عسل براي كسب يك شيريني و مزه مناسب مخلوط ميشوند. مزه عسل در زنبورستانهايي با چند گل متعادل تر است. كريستاله شدن عسل ( بلورزدن ) :كريستاله شدن عسل يعني اينكه عسل از حالت مايع به حالت نيمه جامد تبديل شود. اين پديده طبيعي وقتي رخ ميدهدكه يكي از سه قند فراوان عسل است از دامنه بالايي استاندارد آن بالاتر باشد. اين گلوكز با آب در عسل تبديل به گلوكز آبدار شده و هسته بلوروكريستال را تشكيل ميدهد.تمام عسلها بلور نميزنند ، برخي اصلا بلور نميزنند وبرخي مدت كمي بعد از توليد بلوري ميشوند. عسلي كه د …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *